فردریک کانوته

 

 

فردریک کانوته  بازیکن مسلمان تیم ملی مالی و باشگاه سویا اسپانیا، در 2 سپتامبر 1977 در فرانسه به دنیا آمد.  

 

فردریک کانوته، بازیکن مسلمان از جمله مهره های کلیدی حاضر در اسپانیاست که همواره علاقه زیادی به اصول اخلاقی و اعتقادی دین مبین اسلام از خود نشان داده، به طوری که سال گذشته هنگامی که مهلت مسلمانان ساکن در سویا برای پرداخت اجاره یک مسجد در این شهر اسپانیایی به پایان رسیده بود، ساختمان آن مسجد را برای مسلمانان خریداری کرد تا در این مکان به عبادت بپردازند.  

 

محمود العونین، سفیر فلسطین در اسپانیا ساعاتی پس از آن بازی گفت: «کانوته یک مسلمان است. کدام مسلمان می تواند احساسات خود را کتمان کند؟ او کاری کرد که برای همه دوران در قلب کودکان فلسطینی باقی بماند. اشک کودکان فلسطینی پشتیبان اوست. اطمینان دارم قلب او در کنار برادران فلسطینی می تپد».    

 

پاسخ های او در زمینه ی اسلام  و مسلمانی:    

 

از ۲۰ سالگى مسلمان شده اى. تاکنون شده در رختکن به نماز بایستى؟    

 

بله. گوشه اى خلوت پیدا مى کنم و مشغول عبادت مى شوم. گاهى هم تیمى هایم مرا مى بینند اما مى دانند که مسلمانم و به عقایدم احترام مى گذارند. اکثرا نسبت به کارها و عبادات من کنجکاوند، خصوصا در ماه رمضان. تعجب مى کنند که چرا چیزى نمى خورم و سوالات زیادى در این رابطه مى پرسند  

 

مسلمان بودن در میان اسپانیایى هایى که اکثرا کاتولیک هاى متعصب اند سخت نیست؟  

  

زیاد به نگاه مردم نسبت به خودم کارى ندارم و سعى مى کنم روند طبیعى زندگى خودم را در پیش بگیرم. اسلام به من کمک کرد این گونه باشم. اسلام مسیرى است که در پیش مى گیرید تا طبیعى و در آرامش زندگى کنید. درباره مکان زندگى تان فکر کنید و به افراد خانواده و همسایگانتان عشق بورزید. واقعا تعجب مى کنم چطور مسائلى همچون تروریسم را به مسلمان ها ربط مى دهند زیرا با آنچه من از اسلام مى دانم فرسنگ ها فاصله دارد. نباید زیاد، روى اسلام حساس شد زیرا در ادیان دیگر مثل مسیحیت و یهودیت هم مى تواند چنین مسائلى وجود داشته باشد.  

  

پ.ن: تشرف فردریک کانوته را نیز به دین مبین اسلام تبریک گفته و با امید به افزایش روز افزون شمار مسلمانان در سراسر دنیا...

مایک تایسون

    

  

مایکل جرارد تایسون معروف به مایک تایسون، در 30 ژوئن 1966 در بروکلین نیویورک متولد شد. او مشت زن بازنشسته آمریکایی و جوان ترین قهرمان بوکس حرفه ای سنگین وزن و یکی از مشهورترین شخصیت های ورزشی دنیاست. 

  

او در سال 1992 به حبس محکوم شد و پس از 3 سال از زندان آزاد شد، گفته می شود پس از آزادی از زندان شخصیت او متحول شده است و خود او اظهار داشته است که در زندان آثار مالکوم ایکس را مطالعه و مسلمان شده است. 

  

مایک تایسون برای انجام مناسک عمره مفرده در سال 89 وارد سرزمین عربستان سعودی شده است. او پس از انجام اعمال عمره مفرده به دیدن تعداد زیادی از مساجد و اماکن متبرکه مانند مسجد قبا و مسجد قبلتین و غیره رفته است.  

 

مایک تایسون در مورد این سفر عمره گفته است که: بسیار خوشحالم که توانستم به این سرزمین مقدس سفر کرده و از اماکن دینی و اسلامی دیدن کنم. همچنین از اینکه علاقه مندان و طرفدارانی هم در این سرزمین دارم خیلی خرسند هستم، اما از آنان خواهش می کنم که حداقل برای دقایقی مرا کاملا تنها بگذارند تا بتوانم تنهای تنها در روحانیت این مکان مقدس غرق شوم و لذت ببرم.  

 

این بوکسور سرشناس در ادامه در مورد اولین لحظه ای که چشمانش به مسجدالنبی افتاد، گفت: تا وارد مسجدالنبی شدم، نتوانستم جلوی اشکهایم را بگیرم، زیرا می دانستم که وارد یکی از باغهای بهشت شده ام. 

  

پ.ن: صد بار اگر توبه شکستی بازا... و تنها کافیست ما بندگان بدانیم، خداوند هیچ گاه بندگانش را فراموش نمی کند...خداوندا از تو می خواهیم نور هدایت را در دل همگیمان روشن کنی...

هنریک برودر

 

 

 

هنریک برودر، نویسنده یهودی و مشهور آلمانی، در 20 آگوست 1946 به دنیا آمد. او نویسنده، طنز پرداز و روزنامه نگار آلمانی یهودی و لهستانی تبار است که پس از یک سلسله انتقادات و تالیفات شدید علیه اسلام و مسلمانان، به طور علنی مسلمان شدن خود را اعلام کرد. 

 

کمی در مورد مسلمانی او بخوانید: 

 

به گفته روزنامه مصری «الاسبوع» این نویسنده ۶۱ساله لهستانی‌تبار آشکارا فریاد برآورده است که: «بشنوید، ‌من مسلمان شده‌ام».  

بنا بر این گزارش، وی که سال‌ها با امام جماعت مسجد رضا در «نیوکولن» به بحث پرداخته بود، سرانجام با مسلمان شدن خود اعلام کرد که از این حقیقت پنهان شده که تمامی وجودش را فراگرفته بود راحت شده است.  

وی در رابطه با کنار گذاشتن آئین یهودی گفت: به سوی اسلامی خواهم رفت که دین فطرتی است که هر انسانی بر اساس آن متولد شده است.  

 

او همچنین اظهار دارد: 

 

وی که در برابر دو شاهد اسلام آورده و نام خود را نیز به «هنری محمد برودر» تغییر داده است تاکید می‌کند: «من هم اکنون عضو یک امت یک میلیارد و ۳۰۰میلیون نفری هستم که همواره در معرض اهانت بوده و من از اینکه به خانه‌ای که در آن متولد شدم بازگشته‌ام بسیار خوشحالم».  

 

 

پ.ن: از پیوستن یکی دیگر از هم نوعانمان به خانه امن اسلام خوشحالیم و آن را به فال نیک می گیریم. خدایا چنان کن سرانجام کار.....تو خوشنود باشی و ما رستگار.